Home » Lieselore van Dijkhuizen

Lieselore van Dijkhuizen

Wie ben ik?

Ik ben Lieselore van Dijkhuizen, in 1974 geboren in Den Haag. Nu woon ik in het relaxte Rhenen. Samen met Mark en onze lieve, mooie kids. Twee dochters en een zoon – één die niet genoemd wil worden (2002), Lieke (2003) en Micha (2012).

Lieselore goedid

Ik leef met passie, ben trouw en daadkrachtig. Hou van waardering en kwaliteit.

Sinds 2011 is ‘GoedID.com’ ook een geregistreerd onderdeel van mijn leven. Daarvoor zaten de goede ideeën vooral in mijn hoofd.

Ik vind het heerlijk om nu echt ondernemer te zijn, vanuit beide kanten van mijn familie heb ik veel ondernemersbloed. Mijn opa’s en oma’s, mijn vader en moeder en veel van mijn ooms, tantes, neven en nichten zijn of waren ook succesvolle ondernemers.

Mijn carrière in loondienst kenmerkt zich door het creëren van een eigen tokootje in iedere baan.

GoedID.com, goede ideeën & goede identiteit

Ik bruis van goede ideeën en ben overtuigd dat iedereen een goede identiteit heeft.
Mijn bedrijf heet GoedID.com (spreek uit: goed idee punt com).

Goede ideeën

Ik krijg goede ideeën, werk deze uit en zet ze in de markt.
Contact – Verbinding – Relatie, dat is waar het om draait.

Mijn dromen zijn groots. Ondertussen weet ik dat alles begint met klein acteren, nu starten en dat het verstandig is om te focussen. Deze reminder staat altijd zichtbaar op mijn werkplek.

Think BIG GoedID

Ik geniet ervan om mijn eigen idee te zien groeien. Nu zet ik MLMLM in de markt. Zó gaaf om te ervaren dat mensen er net zo enthousiast over zijn als ik.

Vanuit een WIN-WIN-WIN gedachte zet ik een goed lopend bedrijf neer. Het mooiste is dat het niet voelt als werken maar meer als ‘spelen in de speeltuin van het leven’.

Inspirator / Facilitator / Coach

Inspireren, faciliteren en coachen, dat is waar ik van hou.
Wie ik inspireer, faciliteer en coach hangt af van welk idee ik aan het uitwerken ben.
Het zijn wel altijd mensen en aan de LOL kant van het leven, met een positieve mind-set.
Het woord ‘Multi Passionated’ past precies bij mij.

Goede identiteit

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een goede identiteit heeft en dat je een goed idee bent. Dat er een goed plan is. Dat er voordat iemand geboren wordt al zeer goed over is nagedacht. Dat iedereen uniek is en geliefd. Mijn bron is mijn Hemelse Vader. In onze levenswandeling draait het ook weer om Contact – Verbinding – Relatie.

Spreker

Ik hou van kennis op doen en inspiratie. Deze kennis en inspiratie deel ik graag als spreker. Ik vind het heerlijk om mensen te zien groeien, te zien dat ze genieten, te ervaren dat er écht contact is, te laten weten dat ze een goed idee zijn.