Home » Uncategorized » Meereizend Dagvoorzitter | Locatietour Utrecht

Meereizend Dagvoorzitter | Locatietour Utrecht

11 september 2018 Uncategorized

Locatietour Utrecht wordt nog beter met een dagvoorzitter.

Dit kwam uit de evaluatie van de vijfde editie van de Locatietour. Toeval bestaat niet. Net daarna zat ik aan de mooie tafel bij Linda Kerkhoven thuis voor onze eerste kennismaking in ‘real life’.

Ik was bij Linda om mijn spel MLMLM te laten zien. We hadden een tof gesprek zoals ondernemers onder elkaar dat kunnen hebben. Mijn passie voor dagvoorzitterschap kwam ook ter sprake. En zo was het eerste zaadje geplant voor wat nu werkelijkheid gaat worden.

Ik ben meereizend dagvoorzitter!

Verhalen met plakkracht

Mijn rol is te zorgen dat we niet verzanden in algemene welkom en dankjewel praatjes of verhalen over capaciteit. Ik ga ervoor zorgen dat de verhalen met ‘plakkracht’ boven tafel komen. Van die verhalen die je ’s avonds thuis of de volgende dag op kantoor deelt.

Interview

Ook interview ik Marianne Dijkshoorn over het  toegankelijk maken van je event voor mensen met een beperking. Ik ben nu al helemaal enthousiast over haar en haar boek. Ze is het het levende voorbeeld van hoe je van je beperking juist je kracht kan maken. Ik zorg ervoor dat het interview net zo inspirerend wordt als het voorbereidingsgesprek.

Echt contact met MLMLM

Op een hele leuke manier spelen we Meer LOL Met Leuke Mensen. Hoe en waar? Dat blijft nog even geheim!

Op maandag 8 oktober 2018 organiseert Utrecht Convention Bureau in samenwerking met Linda op Locatie voor de zesde keer een Locatietour voor event- en meetingplanners. Deze editie verkennen we de regio Utrecht Noord.

Zoek en boek je weleens locaties voor vergaderingen, trainingen, congressen of evenementen? Ga dan met Monique en Liza van Utrecht Convention Bureau mee op Locatietour door de regio Utrecht Noord. Meer informatie vind je op de eventwebsite www.locatietour.nl

Ik zie je graag!


lieselore