Home » Uncategorized » Goede dagvoorzitter

Goede dagvoorzitter

22 mei 2018 Uncategorized

De droom over de goede dagvoorzitter

Yes, morgen is jouw event. Je kijkt ernaar uit. Alles heb je tot in de puntjes toe voorbereid. Je zet je wekker nog net een kwartiertje eerder en gaat rustig slapen. Maar die nacht ervoor ligt je onrustig te woelen in je bed. Allerlei ‘worst case’ scenario’s dringen zich in nachtmerrie-achtige beelden aan je op. Je ziet jezelf naast het podium staan, de klok tikt steeds verder. Je had nu al lang willen beginnen met de volgende spreker. De directeur blijft maar doorpraten en lijkt nog lang niet af te ronden. In de zaal zie je een aantal gasten druk in de weer met hun mobiel, totaal geen aandacht meer voor het verhaal. Ondertussen staat het zweet staat in je handen. Is het nu het juiste moment om in te breken? Of toch nog even wachten? Je had nog zo gezegd dat hij maar vijf minuten had en dat hij dan de volgende spreker zou aankondigen. Appeltje eitje had hij gezegd, komt goed.

Met een schrok schrik je wakker, gelukkig het is maar een droom. Je hebt Lieselore geboekt als inspirerende dagvoorzitter en met haar alle zaken goed doorgenomen. Je draait je weer om en gaat rustig verder slapen en ziet uit naar de dag van morgen.

Wat is voor jou het ergste dat kan gebeuren zonder goede dagvoorzitter?

Is dat inderdaad het praatje van de directeur wat vijf minuten zou duren en die nu al 15 minuten staat te praten en nog lang niet aan afronden lijkt te denken?

Is het de discussie tussen publiek en spreker die niet op gang komt?

Of zijn het de workshops die niet bezocht worden omdat ze niet goed zijn aangekondigd?

goede dagvoorzitter

De lege workshop

Of zijn het de gasten die je allemaal direct na de laatste spreker ziet vertrekken en dus allemaal geen gebruik maken van de uitnodiging tot een borreltje achteraf?

Wat het ook is, je investeert een hoop tijd en geld in jouw event en je wilt dat jouw gasten echt dat ontvangen en beleven wat jij als doel voor ogen hebt. Hier werk je samen met jouw team hard aan. En jouw gasten investeren hun tijd om naar jouw event te komen.

Wees professioneel en boek mij als inspirerende dagvoorzitter.

Wanneer je mij boekt dan weet ik jouw gasten te inspireren en te motiveren om écht contact te maken. Ik zet jouw gasten letterlijk en figuurlijk in beweging zodat ze met elkaar in verbinding komen. En dat jouw dag echt een geslaagde dag wordt.

We kijken natuurlijk eerst naar het doel van jouw bijeenkomst. We bespreken hoe we willen dat jouw gasten die dag de deur uit lopen. Wat vertellen ze aan elkaar? Wat gaan ze nooit meer doen? Wat vergeten ze nooit meer? Daar gaan we samen over sparren en goede ideeën uitwerken. Dus wil jij een echt goed idee voor jouw event?

Bel mij! 06-50520183

Inspirator - Dagvoorzitter - Moderator

Inspirator – Dagvoorzitter – Moderator

 


lieselore