Home » Spreker

Spreker

“Lieselore durft op een speelse wijze een serieus onderwerp aan te pakken.”

Ik spreek graag over ‘Contact – Verbinding – Relatie’.

Spreken voor een groep; veel mensen vinden dat het engste wat er is.
Ik hou er juist van!

Ik vind het heerlijk om mensen te inspireren. Om mensen te zien groeien, te zien dat ze genieten, te ervaren dat er écht contact is, te laten weten dat ze een goed idee zijn.

Inspireren komt van het latijnse woord ‘inspirare‘ en betekent letterlijk ‘nieuw leven in blazen’.

Ik inspireer op mijn eigen enthousiaste wijze. Geef praktische tips. Zet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging.

Onderwerpen waar ik in thuis ben

  • DISC
  • Veerkracht
  • Loopbaan combinatie en ouderschap
  • Kracht van woorden
  • De vijf talen van liefde
  • Acquisitie
  • Netwerken met LinkedIN

Referenties

“Gedurende mijn werk bij Solid Advice heb ik Lieselore ervaren als een ontzettend leuke collega, die met haar coachende vermogen een grote rol in mijn ontwikkeling heeft gehad. Ze voelt mensen en situaties perfect aan, wat mij en andere collega’s in staat heeft gesteld om lastige situaties op te lossen en hier optimaal lering uit te trekken. Als ondernemer is ze zeer creatief en sociaal, met oog en gevoel voor haar omgeving. Een mens- en ontwikkelingsgerichte ondernemer, vanuit haar intrinsieke interesse in elk persoon of bedrijf.”

Ansel Velthof
Senior adviseur Inkoop en Contracten at Rijkswaterstaat

“Lieselore is de unieke combinatie van de persoon die frisse ideeën heeft en ze ook uitvoert. Haar persoonlijke sprankeling zie je terug in haar werk. Dit zorgt voor beweging en verandering. Doordat ze goed kan luisteren kan ze de obstakels van de grootste sceptici wegnemen. Deze eigenschappen zorgde ervoor dat de binnendienst een commerciele binnendienst kon worden.”

Daniëlle Stemmer
Coach, begeleider, manager en mentor

“Lieselore ken ik als een heel enthousiast energiek persoon. Ze haalt energie uit het coachen van mensen en toont oprechte interesse. Daarnaast weet ze door al haar creatieve ideeën mensen verder te brengen in de persoonlijke ontwikkeling. Dit komt mede doordat ze heel goed kan luisteren naar verhalen van anderen. Daarnaast vraagt ze goed door naar de achterliggende gedachten daarvan en probeert ze door middel van “omdenken” andere inzichten te geven. Ook durft ze de ander uit de comfortzone te trekken om eens wat anders te proberen.

Daarnaast is ze goed in het verbinden van mensen met elkaar maar ook het binden van mensen aan een organisatie. Lieselore is binnen Solid echt het cement tussen de bouwstenen. Ze zorgt er altijd voor dat de verbinding met elkaar en het bedrijf goed in stand blijft.

Hoe zou ik Lieselore omschrijven in drie woorden?

  • Energiek
  • Relatiegericht
  • Verbindend”

Marlou Boerakker
Adviseur Project, communicatie en omgevingsmanagement

Neem contact op wanneer je op zoek bent naar een echte inspirator! Neem contact op!