Home » Over GoedID.com » Stay Tuned, there’s more to come

Stay Tuned, there’s more to come

28 juni 2016 Over GoedID.com

Wanneer ik mijn ogen dicht doe en ik kijk in gedachten naar de toekomst dan zie ik hele mooie inspirerende contacten ontstaan. Ik heb als het ware een hele mooie zender aan staan ;-). Ik zie blije en gave reacties, mooie mensen die nog mooier worden. En ook de eerste betalingen die online gaan binnenkomen 😉

Blog 5 foto toekomstmuziek

Wanneer ik de toekomstmuziek aan zet en ik luister goed dan hoor ik dat geluid waar ik zo van hou – mensen met elkaar in gesprek. Ken je dat geluid? Dat geroezemoes wat er is op een druk terras, tijdens borrels, recepties en feestjes. Dat geluid is er ook wanneer je tijdens een training een opdracht krijgt om met elkaar over iets te praten wat in je hart leeft.
Vooral in het laatste half jaar ontdek ik dat ondernemen meer is dan een goed idee hebben. Ondernemen is een vak! Na de zomer begin ik aan de Zakelijk Succes Academy. Dit wordt een gave tijd om mezelf verder te ontplooien en om GoedID.com professioneel in de markt neer te zetten.

Ben je benieuwd hoe GoedID.com er in de toekomst uit ziet?

Kijk en luister je graag mee? Zorg dan dat je op de hoogte blijft! Via deze link meld jij je nu al aan.
‘YES, we stay tuned for the next episode’!


lieselore