Home » Over GoedID.com » Time flies, when you are having fun @GoedID.com

Time flies, when you are having fun @GoedID.com

16 juni 2016 Over GoedID.com

Nu, ruim 1.800 dagen en een slordige 43.800 uur nadat mijn bedrijf GoedID.com het licht zag, kan ik de conclusie trekken dat de eerste vijf jaren voorbij vlogen.
In 2011 begon ik vol enthousiasme aan mijn eerste opdracht; implementatiemanager van de Afas software bij Progenta. Mijn idee was om geld te verdienen met wat ik al kon en dan zou ik daarna met het verdiende geld doen waar GoedID echt voor staat. Dus ik heb ook fantastische feestjes georganiseerd en was als klantvriendelijke gastvrouw inzetbaar. Wat ik bij het inschrijven van GoedID niet kon bedenken is dat er ook nog een ander goed idee voor ons gezin was, gezinsuitbreiding. We hadden al twee prachtige dochters en kregen nu ook nog een zoontje.
Begin 2012 werd Micha geboren. Na een heerlijke kraamtijd ging ik weer werken op basis van een 0 -uren contract.
Daar ging ik in 2013 mee verder en deed voor GoedID ook de organisatie van een bijzonder feest voor een 40 jarig huwelijk. In mei van dit jaar begon ik ook bij Solid Advice voor twee dagen in de week.
In 2014 kriebelde het ondernemersbloed te veel en liep ik over van de idee├źn. Ik ben toen bezig geweest met de Body & Soul arrangementen en vakantiewaarneming voor L2 Carpet. Dit was best een uitdaging te noemen naast mijn gewone baan en moederrol. We hebben toen besloten om GoedID nog even ‘on hold’ te zetten totdat Micha ook naar school zou gaan.
In 2015 deed ik wel weer een vakantiewaarneming en heb ik ook verhuurpromotie en administratie gedaan voor Maison du Soleil.
En nu, nu is het dus juni 2016, Micha is naar school vanaf maart en in de vrij gekomen uren heb ik me helemaal verdiept in online marketing en werk ik mijn eerste echte eigen idee uit!

Hemelse Schatten heet het ­čśë
Hemelse Schatten geeft moeders met puberdochters goede idee├źn om samen een mooie tijd te beleven. Quality time!
In de week van 17 november 2016 lanceer ik een nieuw spel waarbij je als moeder op een makkelijke manier echt in gesprek komt met je puberdochters.
Tot die tijd, dat duurt nu nog een klein half jaar, zorg ik ervoor dat Hemelse Schatten goed op de kaart komt te staan. Op 17 november is ook onze dochter Lieke jarig dus dat wordt echt een feestje!
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Ben je een moeder met puberdochters of ken je moeders met puberdochters?
Kijk dan op www.hemelseschatten.nl

Note: januari 2017
Voortschrijdend en zakelijk inzicht – zaken lopen niet altijd zoals ik van te voren bedenk of plan.
De Lancering is er niet gekomen. Prioriteit lag op dat moment bij familie, gezin, vaste baan.
Uit mijn marktonderzoek bleek ook dat de moeders het spel wel heel tof vinden, maar geen tijd voor inplannen.
Een ander goed idee wil eerst het daglicht zien! MLMLM – Meer Lol Met Leuke Mensen, lees hier verder.


lieselore